Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Proteine
- 69.4 g
- Carboidrati
- 46.5 g
- Grassi
- 51.9 g
- Grassi saturi
- 17.9 g
- Fibre
- 13.6 g
- Sodio
- 333 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Meat stock paste
45min
Hollandaise sauce
15min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Aussie meat pies
2h
Chicken stock paste
45min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Pork san choy bau
25 min
Poached eggs with hollandaise
40min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min