![Mini pad Thai frittatas Mini pad Thai frittatas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/273C8EEC-ED47-4009-96AD-B6EA5CAACEFF/Derivates/35edc8b4-a533-43aa-8c36-7f09e1d3c01d.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Proteine
- 24.4 g
- Carboidrati
- 12 g
- Grassi
- 13.8 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodio
- 1174.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Seafood and corn chowder
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Citrus seafood salad
1h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Asian-style pork noodles
1h
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Smoked salmon slice
2h 40min