Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Proteine
- 63.5 g
- Carboidrati
- 54.6 g
- Grassi
- 13.5 g
- Grassi saturi
- 4.9 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodio
- 380.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken and pesto risoni
35min
Red pesto chicken salad
35min
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1sa 15 dk
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min