Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Proteine
- 35.5 g
- Carboidrati
- 53.6 g
- Grassi
- 59 g
- Grassi saturi
- 10.2 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 2869.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky sesame chicken
40 min
Red pesto chicken salad
35min
Beef stroganoff
35min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1sa 15 dk
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min