Dispositivi & Accessori
Chicken and pesto risoni
Prep. 25min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
Pesto
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only (approx. 20 g)3 - 4 sprigs
-
olive oil40 g
Chicken pasta
-
carrot cut into pieces (2 cm)150 g
-
leek white and light green parts only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water500 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen green peas thawed100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
452.4 mg
Proteine
32.3 g
Calorie
2636 kJ /
627.5 kcal
Grassi
32.6 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
7.5 g
Carboidrati
48.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
3 cheers for chicken
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Tuna mornay
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min