Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Proteine
- 54.5 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 18.6 g
- Grassi saturi
- 8.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 706.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb and feta meatballs
30 min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Plaited pork pie
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken and cashews
55 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min