Dispositivi & Accessori
Semolina dumplings with mushroom sauce
Prep. 25min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1351.1 mg
Proteine
14.8 g
Calorie
2700.3 kJ /
645.4 kcal
Grassi
37.6 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
22.8 g
Carboidrati
62.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Meals in a Flash
91 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mediterranean vegetable bake
50min
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Mediterranean capsicums
2h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min