Semolina dumplings with mushroom sauce
TM6 TM5

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 (9 valutazioni )

Ingredienti

Semolina dumplings

  • 200 g fine semolina
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 300 g milk
  • 30 g salted butter
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 pinches nutmeg
  • 1 ½ tsp salt
  • water (approx. 2 litres)
  • 2 egg yolks
  • plain flour, for dusting

Mushroom sauce

  • 1 garlic clove
  • 3 eschalots
  • 40 g salted butter
  • 50 g white wine
  • 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 30 g plain flour
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • fresh chives, finely chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2625.8 kJ / 625.2 kcal
Proteine
15.5 g
Carboidrati
50.6 g
Grassi
38.7 g
Grassi saturi
23.7 g
Fibre
7 g
Sodio
1346 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative