Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
TM6 TM5

Courgette, Corn and Ricotta Pancakes

3.6 (16 valutazioni )

Ingredienti

Ricotta

  • 1500 g milk
  • 40 g white vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt

Pancakes

  • 310 g courgettes, cut in pieces
  • 1 spring onion, white part only, cut in pieces
    o 1 shallot, halved
  • 40 g unsalted butter, diced, plus 5 tsp extra for frying
  • 170 g self-raising flour
  • 200 g buttermilk
  • 2 medium eggs
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 130 g fresh sweetcorn kernels

Valori nutritivi
per 10 pieces
Calorie
1149 kJ / 273 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
25 g
Grassi
14 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative