Dispositivi & Accessori
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Prep. 45min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opzionale) chopped, to garnish2 tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
18 g
Calorie
2607 kJ /
622 kcal
Grassi
37 g
Fibre
12.4 g
Carboidrati
47 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Great Taste On Every Level
72 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nessuna valutazione
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Colourful Quinoa Salad
40min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min