Versioni compatibili
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 462 kJ / 110 kcal
- Proteine
- 2 g
- Carboidrati
- 4 g
- Grassi
- 10 g
- Fibre
- 0.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Onion Soup
1h
Mayonnaise
5min
Tomato Sauce
40min
Pizza Margherita
2h 10min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min