Spinach and Parmesan Soup
TM6 TM5

Spinach and Parmesan Soup

4.8 (184 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks, sliced (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 40 g double cream
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • baguette, sliced, toasted, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1899 kJ / 453 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
52 g
Grassi
20 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative