Dispositivi & Accessori
Shrimp Creole with Carolina Rice
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
33 g
Calorie
2891 kJ /
691 kcal
Grassi
29 g
Fibre
6 g
Carboidrati
74 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
CharlestonSavor the South
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Cajun Gumbo
1h 30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Beef Stroganoff
1h
Spanish Rice
30min
Manhattan Clam Chowder
55min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Garlic Shrimp
35min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min