Dispositivi & Accessori
Blue cheese tofu dressing
Prep. 5min
Totale 5min
1 Total recipe
Ingredienti
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
vegan mayonnaise (see Tips)200 g
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar20 - 40 g
-
tahini (see Tips)40 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
firm tofu pressed and cut into pieces (see Tips)150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Proteine
42.8 g
Calorie
7660.1 kJ /
1823.8 kcal
Grassi
167.6 g
Fibre
36 g
Carboidrati
25.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Cauliflower buffalo bites
35min
Quinoa tabouli
12h 40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min