Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Proteine
- 16.5 g
- Carboidrati
- 21 g
- Grassi
- 6.8 g
- Fibre
- 12.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min