Dispositivi & Accessori
Mushroom stock paste
Prep. 10min
Totale 1h 35min
1200 g
Ingredienti
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1200 g
Sodio
7120.2 mg
Proteine
18.7 g
Calorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Grassi
15.3 g
Fibre
18.5 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
105 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sambal chilli
35min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Vegan mayonnaise
15min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Soy bread with seeds
3h 50min
Cucumber soup with prawn skewers
Nessuna valutazione
Four-seed honey butter
30min
Palak paneer
1h 15min
English muffins
3h 10min
Asparagus and pea omelette
20min
Kewpie mayonnaise
10min