Dispositivi & Accessori
Sun-dried tomato tartare
Prep. 10min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3.8 g
Calorie
421.4 kJ /
100.4 kcal
Grassi
1.6 g
Fibre
5 g
Carboidrati
14.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Muhamara dip
30min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Wasabi mayonnaise
10min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Muhamara dip
5min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Broad bean bruschetta
30min
Mango muesli
5min
Beetroot hummus
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Melanzane parmigiana
2h 5min