Dispositivi & Accessori
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Prep. 20min
Totale 45min
12 pieces
Ingredienti
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
197.4 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
786.5 kJ /
187.3 kcal
Grassi
15.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
6.9 g
Carboidrati
6.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
High Tea
12 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Pear and chocolate frangipane
2h
Courgette strudel
1h 20min
Golden baklava
25h 25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Baked honey cheesecake
4h 20min