Dispositivi & Accessori
Summer Squash Flatbread
Prep. 20min
Totale 50min
12 pieces
Ingredienti
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opzionale)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
6 g
Calorie
669 kJ /
160 kcal
Grassi
5 g
Fibre
2 g
Carboidrati
23 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer Servings
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Black Bean Walnut Patties
35min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Vegetarian Chili
50min