Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 15 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Sodio
- 350 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 Std. 45 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min