Versioni compatibili
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Proteine
- 57.8 g
- Carboidrati
- 48.5 g
- Grassi
- 237.1 g
- Grassi saturi
- 67 g
- Fibre
- 25.1 g
- Sodio
- 7348.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Caesar salad dressing
10min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min