Versioni compatibili
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Proteine
- 57.8 g
- Carboidrati
- 48.5 g
- Grassi
- 237.1 g
- Grassi saturi
- 67 g
- Fibre
- 25.1 g
- Sodio
- 7348.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Caesar salad dressing
10 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Béarnaise sauce
20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min