Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 g pickled cucumbers
- 80 g cheddar cheese, cut into cubes
- 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
- 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 135 g water
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 3 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- 200 g pouring (whipping) cream
- 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 - 3 tsp arrowroot starch
- 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1906.2 kJ / 453.9 kcal
- Proteine
- 45.1 g
- Carboidrati
- 8.9 g
- Grassi
- 26.4 g
- Grassi saturi
- 14.2 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodio
- 1750.6 mg
Ricette alternative
Fish pie
1sa 15 dk
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower mash
25 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
No potato salad
20 min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min