Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Proteine
- 10.9 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 20.5 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 452.4 mg
Ricette alternative
Spinach and chorizo filo pies
45min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Beef fajitas
30min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Pimm's fruit punch
2h 20min
Chipotle bean and corn salad
40min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken and warm potato salad
55min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h