Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Proteine
- 10.9 g
- Carboidrati
- 22.2 g
- Grassi
- 20.5 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 452.4 mg
Ricette alternative
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Spiced lamb pie
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Mac and smoky cheese
1 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Chipotle bean and corn salad
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min