Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 500 g hot water
- 500 g chicken breasts, cut into slices (1 cm thickness)
- 1 tsp dried tarragon
- olive oil, for drizzling
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Waldorf salad
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 60 g sour cream
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 bunch watercress
- ½ fresh pineapple, peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 1 red apple, unpeeled, cored and cut into thin slices
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 orange, peeled and segmented (optional)
- 50 g walnuts, broken into pieces (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2306.5 kJ / 549.2 kcal
- Proteine
- 31.9 g
- Carboidrati
- 16.9 g
- Grassi
- 38.3 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 572.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Chicken and mango salad
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min