Dispositivi & Accessori
Spinach and chorizo filo pies
Prep. 10min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
573.6 mg
Proteine
15.1 g
Calorie
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
5.8 g
Carboidrati
10.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A few ingredients
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Chicken picadillo cups
40min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Peanut butter and chocolate custard
15min
Filo spinach slice
55min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Baked chicken pizzaiola
55min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min