Dispositivi & Accessori
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
6 g
Calorie
1439 kJ /
344 kcal
Grassi
22 g
Fibre
4 g
Carboidrati
34 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thankful for Leftovers
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Raspberry Vinaigrette
10min
Strawberry Vinaigrette
5min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Ranch Dressing
2h 15min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min