Fettuccine with Arugula and Ricotta
TM6 TM5

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.3 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
    o 2 oz pecorino romano, in pieces
  • 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled
  • 1 garlic clove (opzionale)
  • ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
  • water, to boil pasta

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2238 kJ / 535 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
41 g
Grassi
34 g
Fibre
5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative