Dispositivi & Accessori
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prep. 40min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opzionale)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
17 g
Calorie
2238 kJ /
535 kcal
Grassi
34 g
Fibre
5 g
Carboidrati
41 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fresh Pasta Homemade
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Baguettes
3h 45min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Southwest Quinoa
40min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Minestrone
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Shrimp and Crab Stack
25min
Bavarian Pretzels
55min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min