Dispositivi & Accessori
Versatile chunky soup
Prep. 20min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (opzionale)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5 g
Calorie
670 kJ /
160 kcal
Grassi
5 g
Fibre
3.8 g
Carboidrati
20 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Spring Vegetable Soup
35min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Versatile smooth soup
45min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Basic bread dough
5min
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Vegetable soup
35min
Cabbage soup
50min
Basic Vegetable Soup
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h