Dispositivi & Accessori
Pasta Primavera
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
809 mg
Proteine
8.1 g
Calorie
1068.1 kJ /
255.3 kcal
Grassi
5.7 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
43.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
One Pot Pastas
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Vegetable Patties
1h
Fettuccine Alfredo
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Creamy Pasta with Peas
25min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Vegetable Stew
1h 15min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Cornbread Pie
1h 25min
Vegan Cashew Sauté
35min