Dispositivi & Accessori
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prep. 30min
Totale 2h 30min
14 portions
Ingredienti
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
275.6 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Grassi
10.8 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
6.4 g
Carboidrati
37.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Barbecue
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Potato pancakes
45min
Chicken and port pâté
1h 30min
Yoghurt cake
1h 40min
Brioche
5h
Jaffa madeleines
30min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min
Lime sour cream bundt cake
50min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min
Apple tea cakes
1h 10min