Dispositivi & Accessori
Hot Artichoke Dip
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
garlic clove1
-
tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)240 g
-
olive oil15 g
-
sour cream60 g
-
cream cheese150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
419.3 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
953.7 kJ /
228 kcal
Grassi
19.8 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
10.2 g
Carboidrati
6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A Very Thermomix® Christmas
63 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Lemon Posset
2h 40min
Bread Sauce
1h 25min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Cranberry Sauce
1h
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
White Bean and Feta Dip
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min