Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
TM6 TM5

Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy

4.8 (48 valutazioni )

Ingredienti

Porcini Parmesan Stuffing

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 100 g chestnut mushrooms, halved
  • 70 g shallots, halved
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste

Fillet of Beef

  • 1100 - 1200 g beef fillet
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 1 Tbsp unsalted butter

Red Wine Gravy

  • 150 g red wine
  • 150 g redcurrant jelly
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2118 kJ / 505 kcal
Proteine
45 g
Carboidrati
20 g
Grassi
23 g
Grassi saturi
11 g
Sodio
653 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative