Versioni compatibili
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Proteine
- 35.6 g
- Carboidrati
- 24.3 g
- Grassi
- 20.8 g
- Grassi saturi
- 9.5 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 585.1 mg
Ricette alternative
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min