Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Proteine
- 24.1 g
- Carboidrati
- 37.1 g
- Grassi
- 24.6 g
- Grassi saturi
- 5.6 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodio
- 1193.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Kung Pao chicken
1j 30 menit
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup
1j
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 menit