Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g pork loin steaks, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt, to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1940.2 kJ / 375.7 kcal
- Proteine
- 34.7 g
- Carboidrati
- 15.3 g
- Grassi
- 18.8 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodio
- 849.3 mg
Ricette alternative
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Wonton soup (pork)
45 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min