Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
TM5 TM6

Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

4.8 (44 valutazioni )

Ingredienti

Spiced Butternut Squash Bundt Cake

  • 6 oz canola oil, plus extra to grease
  • 8 oz butternut squash, peeled, diced (½ in.)
  • 2 large eggs
  • 6 oz sugar
  • 6 oz brown sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 1 tsp baking soda
  • 8 oz all-purpose flour

Maple Glaze

  • 8 oz confectioners sugar
  • 1 ½ oz maple syrup
  • 1 oz whole milk
  • 3 oz unsalted butter
  • 1 pinch salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1920 kJ / 459 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
66 g
Grassi
21 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
1 g
Sodio
257 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative