Dispositivi & Accessori
Coconut and Strawberry Eton Mess
Prep. 20min
Totale 3h 20min
4 portions
Ingredienti
Meringues
-
sugar50 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid) (see tip)50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
lemon juice2 - 3 drops
Assembly
-
coconut yoghurt vegan (see tip)300 g
-
fresh strawberries hulled, diced (1 cm)100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
96 mg
Proteine
2 g
Calorie
976 kJ /
235 kcal
Grassi
16 g
Grassi saturi
14 g
Carboidrati
19 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant-based Kitchen
30 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Best Basic Houmous
5min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Basmati Rice
35min
Caramel Toffees
2h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
American-style Pancakes
40min
Hot Chocolate
10min
Fennel digestive
10min
Chocolate Pancakes
35min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min