Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Lemon and thyme oil
- 3 lemons, zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing
- 20 g fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing
- 500 g extra virgin olive oil
Mussel stock
- 10 g olive oil
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- 150 g dry white wine
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
Creamed Pāua
- 2 tbsp water
- 2 tsp cornflour
- 180 g pāua (see Tips)
- 10 g olive oil
- 1 eschalot
- 1 garlic clove
- salt, to season
- ground pepper, to season
- lemon juice, to taste
- fresh chives, chopped, for garnishing
- crusty bread, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 7503.3 kJ / 1786.5 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Grassi
- 164.7 g
- Grassi saturi
- 39.3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 2057.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Mint sauce
5min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Pork and prawn dumplings
55min
Cheese and bacon scones
35min
Vegan ube ice cream
24h 10 min.
Easy mac and cheese
40min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1u. 15min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 Std. 5 Min