Sous vide scrambled eggs
TM6

Sous vide scrambled eggs

4.2 (120 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 30 g thickened cream
  • 30 g milk
  • 6 eggs (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • ground black pepper, to season
  • fresh chives, chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1898.5 kJ / 452 kcal
Proteine
22.5 g
Carboidrati
1 g
Grassi
40.6 g
Grassi saturi
20.9 g
Fibre
0.1 g
Sodio
681.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative