Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Stock Paste
45 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Beef Stock Paste
45 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Lasagna
2h 30min