Fruit and nut loaf
TM6 TM5 TM31

Fruit and nut loaf

4.8 (9 valutazioni )

Ingredienti

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g rye flour
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)

Fruit and nut dough

  • butter, to grease
  • 50 g pecan nuts
  • 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
  • 100 g dried figs, cut into halves
  • 60 g sultanas
  • 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
  • 500 g baker's flour
  • 2 tbsp ground cinnamon
  • 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
  • 15 g salt
  • 150 g water
  • 150 g apple juice
  • ice cubes (approx 10)

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
14480.9 kJ / 3447.8 kcal
Proteine
89.9 g
Carboidrati
598.2 g
Grassi
62 g
Grassi saturi
13.1 g
Fibre
84.9 g
Sodio
5675.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative