Dispositivi & Accessori
Rye sourdough baguettes
Prep. 20min
Totale 27h 20min
8 portions
Ingredienti
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Dough
-
baker's flour plus extra to dust360 g
-
rye flour40 g
-
salt2 tsp
-
filtered water220 g
-
ice cubes (approx. 10)
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
558.3 mg
Proteine
8.1 g
Calorie
994 kJ /
236.7 kcal
Grassi
1.3 g
Fibre
5.2 g
Grassi saturi
0.2 g
Carboidrati
45.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Baguettes
15h
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Rye sourdough loaf
18h 20min