Dispositivi & Accessori
Brioche Berry Pudding
Prep. 5min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
white chocolate broken in pieces200 g
-
brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)1
-
mixed berries, frozen400 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour10 g
-
crème fraîche450 g
-
medium eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
vanilla ice cream for serving
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
411.3 mg
Proteine
15.4 g
Calorie
2900.2 kJ /
693.2 kcal
Grassi
33.3 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
17.3 g
Carboidrati
84.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Family Favourites
16 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Bakewell Tart
1h 50min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min