Versioni compatibili
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 350 g celeriac, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2235 kJ / 534 kcal
- Proteine
- 47 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 25 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodio
- 1288 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Étouffée
45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salt Cod Gratin
50min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Chilli Con Carne
35min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min