Dispositivi & Accessori
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Prep. 10min
Totale 1h 15min
8 portions
Ingredienti
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
387 mg
Proteine
3 g
Calorie
1213 kJ /
290 kcal
Grassi
24 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
21 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Basil Pesto
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Chopped Asian Salad
20 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Turkey Chili
45 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min