Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Proteine
- 11.9 g
- Carboidrati
- 109.6 g
- Grassi
- 64.3 g
- Grassi saturi
- 39.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodio
- 538.2 mg
Ricette alternative
Ham and cheese cruffins
3h
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Black forest cake
5h
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Quick fruit cake
2h
Delicious lemon pudding
55min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Lemonade scones
25min