Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Proteine
- 22 g
- Carboidrati
- 71.2 g
- Grassi
- 28 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1082.8 mg
Ricette alternative
Apricot amaretti
40min
Spicy Honey
10 min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Pas d’évaluation
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Marshmallow pops
25h 40min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Souffle pancakes with berries
40min