![Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96b0f641-01e2-439e-a94f-f12b84159b6d/Derivates/28310c96-4745-42b9-af9c-a17707a52ee1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms, halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme, whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove, crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil, white or black
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 3 g
- Grassi
- 9 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodio
- 904 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Fried Chives Pockets
45 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Grisons Barley Soup
55min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min