Pumpkin Chicken Brown Rice
TM6

Pumpkin Chicken Brown Rice

4.3 (16 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 dried scallops, rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
  • 30 g yellow onions, cut in wedges
  • 25 g shallots
  • 15 g garlic cloves
  • 20 g cooking oil
  • 400 g water
  • 200 g brown rice, rinsed and soaked for 1 hour, drained
  • 200 g chicken fillets, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g Japanese pumpkin (Kabocha), cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g dark sesame oil
  • 1 pinch white pepper powder
  • ½ tsp salt
  • 50 g dried shrimp, toasted, to garnish (opzionale)
  • 1 tsp fried garlic, to garnish (opzionale)
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
1429 kJ / 342 kcal
Proteine
18 g
Carboidrati
44 g
Grassi
9 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
3 g
Sodio
309 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative