Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Jerk spice-rubbed chicken
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 habanero chillies, trimmed (see Tips)
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tbsp dried thyme
- 40 g soy sauce
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 4 chicken Marylands, flesh scored
Pineapple slaw
- ½ white cabbage (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- ½ fresh pineapple (approx. 250 g), peeled, cored and cut into pieces (4 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 20 g grapeseed oil (see Tips)
- 20 g lime juice
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3967.8 kJ / 944.7 kcal
- Proteine
- 57.3 g
- Carboidrati
- 32.8 g
- Grassi
- 64.3 g
- Grassi saturi
- 17.1 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 1709.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Buffalo chicken wings
45min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb saag
1h 30min
Cucumber and mint raita
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Chicken tikka masala
1h 10min