Versioni compatibili
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Proteine
- 10.7 g
- Carboidrati
- 70.5 g
- Grassi
- 49.8 g
- Grassi saturi
- 29.7 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 473.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Classic christmas fruit mince
1h 10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min