Versioni compatibili
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Proteine
- 10.7 g
- Carboidrati
- 70.5 g
- Grassi
- 49.8 g
- Grassi saturi
- 29.7 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 473.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lemon curd (TM6)
15 min
Crème pâtissière
15 min
Stewed apples
25min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Milk jellies with poached stone fruit
5 Std.
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Pears in red wine
3u. 20min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min