Versioni compatibili
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Turkey burgers
- 60 g wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g brown onion, cut into halves
- 500 g turkey mince
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelised onion and capsicum
- 500 g brown onion (approx. 3-4), cut into eighths, layers separated
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for frying
Assembly
- 6 Turkish bread rolls
- 150 g Swiss cheese, thinly sliced
- 50 g rocket leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3209 kJ / 367.2 kcal
- Proteine
- 45.6 g
- Carboidrati
- 68.5 g
- Grassi
- 33.1 g
- Grassi saturi
- 12.2 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 1267.6 mg
Ricette alternative
Turkey patties
30min
Lamb and feta meatballs
30min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Chicken picadillo cups
40 Min
Turkey taco salad bowl
15min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h